BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, August 28, 2009

a.l.i.e.n


Emmmm akhirnya aku pulih dari demam panas and sakit gigi......
hari ni mmg dari pagi aku xder mood xtau naper pala rase hang jer.....
malas nk wat peper buat saper yg msg aku n kol sori x jwp cuz ader kerja n xder mood..
aku pown tau naper dgn aku hari ni......
emmm dlm saat aku boring n tesen ni tiba3 terfikir nk jumperalien comel
mk miss kt ko sgt!miss kt kawan3 blog gak
:alien comel

8 comments:

yoro okino said...

alhamdulillah sembuh sudah..huhh
cun sungguh alien tu
huhu

eddie dewanaga said...

dah comel dah blog semut... tahniah..!!

matakucing said...

ko period ker? ermmm

Anonymous said...

yoro okino tq emm tau xper-ssemut-

Anonymous said...

tq abg eddie

2hconsult said...

mk aku pown xtau naper dgn aku ni
emmm tb3 otak aku jdi kosong

sis_nita said...

hai dik.. cantik blog.. cat rayerr nehhh..

bulan2 pose, otak pon mandom jerr kan.. sama laa cam akak.. blurr semacam..

Anonymous said...

huhuhuh tau xper mk ckp semut period-semut-