BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 11, 2009

my lunch time with semua yg Pemakan!

tik tik tik waktu telah tiba untk lunch!aku agak busan dok kt opis ari ni huhuhuhu aper g mencari tempat lunch ler emmmm setiba di giant senawang hujan lebat dan agak terkandas disitu ya..aper g just make a choose utk lunch meal..........huhu choose yh tepat KFC ler sbb org x ramai..kitaorg malas nk LINE UP.....
Emmm at the lunch sempat lagik ler nk mengambil pict2 utk tatapan MK,SIS NITA,ABG EDDIE,ZAN AND kawan3 hehheehh aper g layan jer citer8 kat cini ek....
semut n 2 model jemputan dari thailand he8
bha,malin,semut
semut dak demam
semut la..saper agi....
kakklik2 and emy karoeke
semut and malin
yup meal C for my lunch today
1 strabry drink,cheese wdgess and 1 nugget
:~~choose my meal for lunch please

6 comments:

matakucing said...

wah tak ajak ponnn...ermm happy ko yer..ooo brau nampak muka dak karaoke tu..cam persis mamat exist lor muka dia

kisah Semut said...

emm yeker jgn puji t dia perasaan hehehheheh sok k MK kita g lunch meal samer tp ko belanjer huhuhuh....
nmpk nyer pperangan makin panas beb

sis_nita said...

uuuuuuuu..
nak nak nak key ep si..

mai laa sini semut.. mai tmpt akak.. akak ngan MK sekampung.. nnti leh laa kita jumpa2.. minum2.. makan2.. bincang2..

akak banjer.. ehehehe!

Anonymous said...

ok nti semut ader mase semut datang ek kak nita oi,,,,,,,

eddie dewanaga said...

lepas kena ayam goreng, kita layan pulak ayam kering...

balut beb...!

semut, nama gua kat bog list tu salah daa...

kisah Semut said...

yker emm nti ler semut ubh k hehhehe


semut xperasan sorry bro