BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 2, 2009

korang ader versi 2?????

ni pendrive adiah bufdy abg angkt@bestfnd aku bg
daus budak JB....
* Ni hadiah bufdy aku baru sampai semalam ni daus belikan emmm dia anggap aku cm adeq dia jer..cuz dia xder adeq gurl..
emmm bila dia ader problm dgn awek dia or ex dia ,dia slulu cerita kat aku emmm
kkdg cian gak kat dia emm ingt gak dia nk bg adiah kt aku kan thanks my bro "daus" hope ko jg buku kt libry elok2 t aku dtg serbu libry ko....ahaks....

6 comments:

matakucing said...

ala nak "ek" la tu.. citt pooraahh

sis_nita said...

nak jugak laa.. blehh..? nak add akak tak.. huhu!

Anonymous said...

emm biar ler ko ader ker mk??ader kan aku nk kau masukkan 2 gmbr dlm blog ahaks

Anonymous said...

sis nk gak?????

huhuhu nti semut belikan bila hari jadi akak

deaf_angel said...

happy besday fren huhu.

best jugak besday dapat2 present

Anonymous said...

emmm tq deaf_angel


emmm mmg best

-semut-