BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, September 10, 2009

meting KPM & berbuka westen

...................NAK BUKA


berbuka time hehehhe aper g ari semalam tukar selerA hheheh westen kt jusco jer best sgt3 ooo licil aku mkn heheh lapor sbb xsahur hehehehehh emmm pas mkn terus gerak lik umh heheh
selepas makan:licin
sebelom mkn:lawa sgt perfect
jom berbuka:mk

8 comments:

sis_nita said...

lemekkkkk..

semuttttt.. sedapnyerrrrr..

menu tu kalo akak gi jusco kan.. akak pon suka makan..

kisah Semut said...

emmmmmm sedap kan sis ni ta oi

semalam mmg mkn x bg can betui lantak ler

org nk ckp semut buruk lantak janji

puas

Portdy said...

tahun lepas (dan rasanya tahun ni) tak berbuka kat luar langsung.....

dah lupa dah feel buka kat luar ni hehehe.

..teringin gak beb

tapi sesekali ku rasa teringin melewati hatimu yang dingin huhuhu

Anonymous said...

wah semut x bper nk faham ler

ahaks g ler buker luar best!

anuar said...

NAPE TAK JILAT SKALI BEKAS TU..ADA KUAH LAGI TU

Anonymous said...

wah teruk r kalu nk jilat huhuhu-semut-

eddie dewanaga said...

nampak sedap... yummy!

Anonymous said...

mmg sedap