BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, October 19, 2009

semut nyer cerita mey!!!!

17102009 cerita kami ke KL jalan tar & Putrajaya..
nk dijadikan cerita lepas jer lunch terus gerak g KL ditemani oleh bodygurd saper gi "MAMA&AYAH" ler
turut di ekuti si jun & si fieza......
aper g jejalan just nk rehatkan otak huhuhhuh
pastu makan3 tu jer cuz x gaji lagi hehehehehe
pastu balik terus g lepak kt putrajaya..sajer jalan3..
:k layan jer pict ni k chauw...














16102009 cerita ari jumaat malamku semalam di rumah terbuka En.LIZAM 2nd bos:-

ni mkn free ler aper g kt umh 2nd bos aku heheheheh
mkn mcm3 paling best sate ler fav aku hehehehhehehhe
di layan dgn amat buruk lantak heheheh mereka bg aku byk mknan
(gemok ler aku MK oi hehehehheh)apa2 pon best gak lepak dgn family bos and Office mate yg turun dri JB,PENANG,KL and SBN
:-ni pown pict aku he8 x byk pict gelap mlm he8..




cerita yg lama tp baru nk update he layan jer:-

kisah malin (engrnia at my office)
kuar keta baru he8 si comey oren kesayangan dia heheheheh penuh ler
siter ManU pasni,,,,emm ni wat bakar semangat nk Amik lesen ketahe8.....
"apa2 pon chelsea 4 life betui x abg eddie"?
:-ni pict nyer layan jer disamping tyg keta baru kt giant senawang smpt g amik pict kt KFC..




p/s: to my lovely bloger MK,kaknita,abg eddie,beteromber,malincute n lelain
sorry lamer x update cuz semut dalam kebz an.k take care.cyg semua

6 comments:

sis_nita said...

pesal nama MK mesti didahulukan.. kan eddie kan kan kan..

sis_nita said...

wooooo..

ko mai KL tak bagitau..

kan t kita leh dating sesama..

huhu!

Anonymous said...

ala dh taip cm tu ler sis emmm luper nk inform next time kita meet k-semut-

deaf_angel said...

kat tengah jalan raya korang posing haha

matakucing said...

wah plastik tak bukak lagi tu keta

malincute said...

put2 : huhu.. nak ikut jln2 jgk... =(

mk : lol... name pon baru amek dr kdai.. x smpi 2 jam kete tu kluar gbr tu da di ambil =P