BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 19, 2009

jalan2 cari santa


>>hahahah xder kena mengena lansung dgn tajuk ni nk cerita sal g je jalan haaaari tu hhehehhe....

bermula amik kerj ayah menuju ke kuala lumpur dgn bermodalkan wira hehhehh
kami g ulu yam(xtau jalan main redah)....

sampai batu cave masuk persimpangan ulu yam at las smpi trafic light ayahj tnya( soang budak lelaki pakai spek itam)

ayahku: asalmmualaikum nak pakcik umpang tnya ni jalan g ulu yam ker??????

budak spek itam: ye pakcik ikut kanan lepas trafic light ni ya....tp jalan kmpg n byk hutan3

ayahku:.AYAH PON itut jer jalan tu


sampaI DI depan sekolah ape tah mamat yg td tu tggu citu ingt aper lah dia siap than keta kami he8
adakah dia perompak??????hahahhhahah.......

ayahku: upsal dak ni ayah ckp sambil nbukak tingkap sikit.....

budak spek itam: pakcik apa kata follow sayer sayer nk blik kmpg saya di situ emmm pakcik follow tau
ayahku: ayah pon follow ruper nyer dak ni berhati mulia emmm nk tolong kami rupa nya hehheehheh

#pesanan if budak ni baca thnks sgt tolong kami cuz dia hantar kami smpi destinasi kami he8
sunggh hormat org tuAA..




8 comments:

matakucing said...

ensem tak??

malincute said...

sempat x amek no.phone??? nguehuehue

sis_nita said...

hehehe!

baik sungguh ati dak tu yerr..

encem tak.. :P

2hconsult said...

mk emm x pon

2hconsult said...

malin emmm x smpt kakakakak

2hconsult said...

emm mmg baeq x sangka ader budak muda

yg cm tu lg skrg emm

x ensem ha8-semut-

deaf_angel said...

slamat sambut hari raya aji huhu

kisah Semut said...

slmt hari rYER deaf_angle