BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 2, 2009

under pembikinan he8 kwasan larangan

:ops aper yg terjadi emm ni lah rumah ku syurga ku even dri kecil until now aku dok kt sini but
kami on family semua nyer bahagia belaka emm ni rnwd rumah he8 ayah wat porch jer
hopefully dpt masuk keta semut he8 tu pon if ader beragan llebey..emm org tu kata 1 mggu siap emm
i dosen't no when this rntion ready done hu8 "THANKS AYAH N MAMA KERANA MEMBESARKAN ADEQ N ALONG DGN SEMPURNA EVEN WE NOT FROM A RICH FAMILY BUT WE RICH LOVE FROM YOU"


nurkilan : ini pada mamadom&papadom semut:P

4 comments:

matakucing said...

wah..cam tebok berlin..ilang dah pokok mempelam tu..weh cepat kuar keta..nnt leh konvoi

2hconsult said...

dh ilang dh huhuhuhu
td bank dh kol x tau lulus ker x ha8
ok nti aku nk cat biru he8,ko merah cm jalur gemilang r

berteromber said...

waaa...rumah dah renovate ni...macam tanda2 nak buat kerja kawin jer...huhu

kisah Semut said...

berteromber mmg pon along semut nk kawin next year t ajak semua k