BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, June 15, 2010

badut ke aku?

-betul org ckp..xsemestinya badut, tu dia xsedey....

~cam aku la luaran aku nmpk aku happy menghiburkan org but dalam hati...xda sapa tahu melain kan Allah S.W.T ....

tp semua tu aku kene jadi kuat...aku x suker tgk@aku x suker org yg aku syg tau aku sedey........................................

kadang kala aku rasa aku cm hipokrt n mcm badut~~ sbb aku wat jer org happy tp hati aku??

aku x boleh nk puaskan hati semua org..

bila hati aku menangis..aku menangis sendri sorang3...aku xnk org tau hati aku sedey n terusik

but..bila aku wat cm ni cmorg mmg xjg hati aku~~~

kkdg3 aku rasa xda org hargai aku....walaupon org yg dekat dgn aku.........

yes aku xda duit~~bila org susah aku sukar nk bantu..even cm tu aku ttp ingt semua yg ada dgn aku

but kkdg hati aku terasa...aku x sebaik mana but "tolong r jg hati aku"

mmg kkdg koang rasa aku x penting dlm hidup koang but...hargai la aku.........


budak yg lama pendam dalam hati-

aku hanya seorang badut~~

2 comments:

deaf_angel said...

inside my heart is breaking
my make-up may be flaking
but my smile still stays on

- queen

huhu

kisah Semut said...

deaf_angel: yup but kkdg x smile gak