BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 21, 2010

Penipu kah?

Salam buat warga blogger..

lama sungguh blog semut bersarang tanpa...isi3 baru...untuk di luahakan dlm blog ini :)
'
mesti ada yg tertnya3 kemana semut??semut ada pd yg ingin mgnali aku add fb " semut fad"

semut bertujuan utama menulis entry ini ... sbb rasa tertipu seperti blogger3 lain yg mengenali blog " teratak husaini yg dibapai oleh seorg remaja berumur 19tahun safwan husaini"..

ada yg mengatakan dia penipu besar....... apa3 pon mmg kami/kita/aku/beliau/seesapa pon dh
ditipu ...aku titip kan blogger yg mencerita kan hal sebenar .......budak wawan ni..........






aku hanya berkongsi cerita....bukan mengumpat..tapi carik kebenara....
emmm apa3 pon korang tafsir sendiri ya....

salam rindu semut pada blogger yg rapat
kaknita-nuwa@matakucing-abg eddie-deaf_angel-berteromber- danlain3

2 comments:

deaf_angel said...

ooo ada kes macam gini eh..
aku baca ni baru aku tahu... hot topic jugak eh?

ada memang kaki penipu...

dulu ada satu manusia ni, dia buat cerita berbulan2 lamanye tau.

mula2, dia cakap dia tak tahu nak terima orang pinang dia ke tak?
then dia terima, dia takut2.
wah..smua orang kasi sokongan...
siap, hari kahwin dia, dia lari masuk bilik kunci pintu, buat positing, dia nak naik pelamin ni, dia takde konfiden, mak andam smua ketuk2 pintu suruh dia bukak...
wah...again smua orang kat internet kasi dia perangsang...

then.. wah...siap cakap dia happy ngan husben dia...
siap cakap nak honeymoon kat PARIS

semua orang post " wah!! congrats!! "

lepas tu dia post lagi cakap kat KL, dia cakap nak siap2 pergi KLIA dah..
then dia cakap " belum sedia baju sejuk lagi, Paris musim sejuk sekarang "

kita yang bodoh ni smua masih post

" WAH!!! bestnye!!! "

tiba2 satu orang post " Excuse me!, Paris skarang musim Panas "

Bastard kan that person?
dia permainkan ramai orang yang support dia berbulan2 lama nye semasa dia tak tahu nak kawin ke tak nak

kena maki rabak2...terus dia tak timbul lagi, this happens about 3 years ago kat forum paling famous dalam Msia haha

kisah Semut said...

deaf_angel: tu r sal ada gak org cm ni kt dunia ni kan