BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, June 7, 2011

mitak pendapat


Assalammualaikum
agak bersawang dh blog...

nak mintak pendapat skit....
kalau la korang ada kawan lelaki yg pernah buat silap besar dlm hidup
contoh: pernah tdo ngan gf-gf,minum,amik pil...

dan dia mintak korang terima dia sbg bf,sebagai seesorg yg telah berubah & meminta
korang bawak dia ke pintu taubat.. apa yg korang akan buat??

5 comments:

deaf-angel said...

if he asked to be spoonfed to being a better person, be careful.

mesti dia usaha sendiri..dia lelaki.

drugs and drinks, hati2 masa depan start balik. Kena perhatikan selalu. ni aku blum cakap pasal screwing around lagik.

you are entering a different world here

aku HIV positif said...

sorry to say,
paling penting dia mesti bebas hiv.
baru boleh criter yg lain.
kalau dia kata bebas hiv,
minta bukti reslut testnya.

kisah Semut said...

deaf-angel :aku pon xtau nk ckp apa skrg..kdg3 aku rasa benci,jijik... tp aku rasa aku patut bantu... tp kdg3 aku plk yg cm takut.... aduh aku perning....
aku HIV positif : ermm rasa nya dia bebas... kalau nk mintak dia buat test result...emmmmmmm boleh ker? apa patut saya buat....

berteromber said...

benda cenggini ada risikonya...yang penting hati ko sendiri...jika ko suka dia..tak kisah & boleh lupakan/maafkan semua cerita lama dia..then fine la...

tapi kalau still ada rasa was2/curiga..can you even trust him in the future?...then aku rasa tak yah la...nanti buat sakit kepala ajer..

kisah Semut said...

berteromber : ermm bukan diri aku la heheh diri mber aku, but lelaki tu tol3 dh insaf n dh taubat nasuha...dia sesal dgn perbuatan keji dia tu.... hari3 dok msg....dh kenal kan kawan aku 1 fmly dia... cam ner??????ermmm fmlydia pon cm setuju jer.. n suruh cpt3.... family dia xtau pon perangai lama dia......ermmm enth la wei kalau diri aku pon aku confius gak.