BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 5, 2010

selamat tgl 2009 and welcome 2010

dlm teks aku kali ni x der aper nk cerita ok ler cm ni:ceritaku spjg 2009

family:_ so far ok emm walaupon between aku n my bro ader selisih fhm before rayer ari tu but
everthing was settl.ktorg mmg rapart n x leh di pisahkan.hu3 mama ayah nenek2 masih disamping aku syg mereka....


job:_ emm boleh dibanggakan time familyday 1.5.09 aku di anugerah kan pekerja contoh dalam office bos aku..emm kawan2 best,kerja best kkdg jer tensen smpi aku kene pykt tensen berlebihan ha8....


love,friendship:_ emm love???ada apa dgn love!!!emmm ader kenal dgn sekor mamatkt banting but cm hampeh
time aku sibuk sedey (mcm la sedey)ader....la mber gue..yg jg gue best bgt until now dgn dia
kami baeq,giler3 xkesah pgilan apa pon but kami berdua lebeh baeq hu8 kelakornyer.thnks ya giler ko wt aku sentiasa jd epy n jd diri sendiri :)
friendship????emm ok jer but dlm bulan 7 kot before puase aku dpt kawan baru
cian dia dak mah dia pon x suker dia atlast aku n fmly aku bwk dia jd ahli
fmly kami walaupon ktowg tau pgai dia negatif but ktorg still kawan dia
1day aku berdepan dgn dia cuz perangai makin teruk kawan3 nasihat suh face to face
aku pon face to face luahkan aper yg x kena but aku cumer sentuh soal kerja jer
but dia plk x leh terima let him la malas nk pkir wah satu hari makin hari makin panas
dia kata gue ni wat cerita yg x betui pasal dia wah mule gue ni angin dia cerita kt balak dia
mcm2 keburukan aku n famly aku sedgkan aku n fmly amik dia jd fmly but dia tikam belakang kami
emmm pastu bf dia plk bestfnd bro aku
emm abg gue terang perkara sebenar pasal gurl ni but bestfnd my bro to leh ckp aper
aku lebeh kenal gurl tu dari ko!!!!!!!
(bff @bf gurl ni bru kenal dlm 2 bulan lh ckp dgn bro ak yg dia kenal dkt 10 taun!)
but thnks too god cuz bg along kekuatan n kami dipihak yg benar..emm
aku x jeleous but jgn buat kerja ko cm bapaq ko nyer company!!!!!!!!
em until now aku tau dia masih wt cerita sal aku n buruk3kan pasal fmly aku aku x
kesah saper nk cayer ckp dia cayer la but kalu koang ditempat aku fikir lah bertapa kecewa
pdt kawan cm tu.....pesanan aku tok semua jgn mudah percaya org yg baru kena;!!!!!!


apa2pon thnks apa yg jadi dlm 2009 hope 2010 lebeh bagus dari laein
nukilan sahabat yg kecewa.........pu3

4 comments:

matakucing said...

life is so fun..keep on going

kisah Semut said...

yup thts true mata kucing

Portdy said...

semoga 2010 lebih baik untuk kita semua

2hconsult said...

ok cool