BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, August 11, 2010

Mengharap & Datang

1st aku nk ucapkan

"Salam ramadhan pd semua bloggers heheheh hope pose ini terbaeq buat kita"

-....semperna ramadhan yg mulia ini..aku sgt berharap....semua nyer berjalan dgn lancar....emmmm mesti "arwah" senyum kat sana sbb semua nyer hampir pulih..amin...aku sentiasa mendoakan semua nyer sebelum lelap kan mata,,,kalu boleh diberi peluang...aku mahu bertukar
ke alam kecil ku disana aku dpt berdamping dgn arwah atok........
"Yallah sejak akhir2 ni aku sllu ingt arwah atok.....kan best bila dia ada kan"
insan yg sgt sempurna buat aku.......tp Allah lebey sayang kan atok......zila sentiasa doakan atok
"Al-Fatihah"
- aku bersyukur sgt....ramadhan kali ini ...aku...dapat balik kaseh syg...seseorg n ramai lagi...yg dahulu nyer kami hilang kaseh sayang itu selama 15 tahun...kerna ia nnya berpunca dari fitnah......
aku sangat rindu kan kaeh syg ini..aku dambar kan sgt3 kaseh syg ini........
kdg3 aku benci...tp x guna membenci........
semua nya telah insaf...dan aku harus memaafkan mereka....
"Yallah berikan lah hamba mu ini kekuatan".......

dan kini hanya tinggal"batu nisan " sahaja......



4 comments:

deaf_angel said...

fren

slamat menyambut kedatangan bulan ramadhan untuk ko dan everyone precious around you.

eddie dewanaga said...

selamat berpuasa princess...!!

berteromber said...

selamat mengharungi ibadah puasa buat ko dan famili...

kisah Semut said...

deaf_angel : emmm thanks fwend :)

eddie dewanaga: ehhehe thnks abg eddie

berteromber: thnk yaw

semut mmg seronok pose kali ni harap koang gak cm tu :) abg3 nk duet layer :P