BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 30, 2010

NASI LEMAK TELUR MATA N MILO PANAS(Mencari seseorg)

(Org tu yg pegang dagu ustaz ckp muka kami serupa)
Salam...
mybe enty kali ini sedey skit .... wink

aku mencari seseorang yg agak lama terpisah...
yg dulu kala nya amat rapat dgn aku...
walaupon kkdg kami suka bergaduh tp....gaduh membuatkan kami lebey rapat n kenai hati budi masing3 aku dh angp dia cm br0ther aku.....
2007 tarikh pd ujung tahun aku xingt bila itu kali terakhir aku jumpa dia before pergi practikal time tu...la lastday aku jumper dia..
time practikal..dia berkali3 kol aku sbb xtahan tmpt practikal nyer..n rindu....pd aku dn kawan3....

selepas 1 bulan aku practikal....aku dpt call dri nombor nya "beb aku dh benti practikal..aku bertumbuk kt tmpt kerja"
now aku carik prtikal......pastu...dlm masa 1 tahun lebey menghilang...........................................

dalam tahun 2009 permulaan tahun..dia ada c0ntact aku sbb time tu aku kene

aku ada antr msg kt sepupu dia..aku ckp aku saket n teringin sgt nk dengar sore org yg aku ngh ccarik...pastu
x sampai 2 minit.......0rg yg aku carik tu call "ai fad ko x sht ker? ko kenal aku lagik x???aku dgrr ceita ko saket...."
pastu aku tnya...yes saket ko sapa n dia ngaku..aku r uj_ _ _
time itu hanya Allah s.w.t jer tahu hati aku cm ner...
rasa nk l0mpat tp x berdaya..maklum la aku saket :(

dlm 2 bulan tu kami sms & call
pastu dia add aku kt tagged

lama3 kami jadi rapat balik....x smpi 3 bulan pon....
dia kembali hilang tanpa sebarang berita,khabar,suara...
aku kehinlangan itu semua dari nya.......aku harap sgt dpt jumper dia raya kali ini..........

dengar cerita dia skrg study kt unisel.......amik grafic..aku doakan ko beb moga ko capai apa ko mahu~!!!
org yg aku bercerita dari td ni..

ialah sahabat...seorg yg digear sahabat dan adeq beradeq..giler rindu kt ko "SHAHENDRA SHAHRIL"
aku mahu kau tahu kawan3 semua mencari ko..kalu kau baca nota giler dari aku ini.....aku harap ko contact aku A.S.A.P
sbb ko penting buat aku~~!!
kau byk ajar aku jadi org seni jalanan,berkarya,membaca jurnal2,mencari kedalaman musik......semua nyer ada dari ko...
"beb kalu ko dgr dlm hati aku ni........kau bro terbaeq!!"


kenangan manis aku:
ngan ko ujang x kan aku lupa: time tu balik dri kelas..tah pe giler ko...rampas track sukan dari aku
dh la roomate aku nyer ptg tu nk p suka kt ciast
boleh plk ko sorok masuk dom lelaki..........pastu
aku larik masuk dom aku n ngis..time tu aku takut roomate aku marah..at last mber3 aku kol dia n ckp aku sedeh..smpi xnk mkn
pastu aku dgr nama aku dipanggil "shin chan,chan kuar la aku mintak maaf...."
dia kol aku aku x angkat,mmg merajuk terok time tu...track td dia bg kt roomate aku..

pastuu..mlm tu dia kol aku than aku jawap...dia tnya aku marah lagik ker...than aku ckp....x...tp ko didenda....
pastu dia ckp aku sanggup ckp jer apa!
than aku ckp ler

ko didenda" sok aku nk nasi lemak telur mata kt cafeteria"
than dia ckp ok....


pd 9:30 am
aku kuar rest...balik dari tu ada "nasi lemak telur mata n milo panas"

wow time tu aku ngis xsangka ia betui3 memujuk ku hahahahh

itu la kenangan yg terindh bg aku

x sangka org yg pangil aku "FAD n x pernah sekali pon angp aku pompuan......pujuk aku"

rindu kenangan tu semua....semoga aku dpt jumper dia tahun ni

nukilan : semut fad
(sesiapa jumper dia sila email or bg tau kt fb aku)




2 comments:

deaf_angel said...

untung kawan ko dapat kawan cam ko

kisah Semut said...

deaf_angel :emmm untung but....aku yg sedey