BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, September 6, 2010

Membentuk hati?tp hancur balik

Entah la beb..
aku dh b0leh buka kan hati t0k s0me0ne
but s0me 0ne tu gak wat aku susah nk terima sese0rang.....
enth r... mye betui kot ada mber aku tulis dlm buka dia
"Allah tarik satu perkara yg best dari kita..but kita perlu tahu yg Tuhan akan beri perkara yg lebey berganda hebat utk kita"


Alhamdullh.....
aku sangat gembira n sempurna..this year aku balik
kampung my m0ther...dh 15 tahun xraya sana....
.aku bersykur sgt yg Tuhan dh buka kan hati seseorg
tok pulang ke kampung apa3 pon
harap syawal ini paling bermakna buat aku
walaup0n aku beraya dgn fmly..tanpa org yg patut aku syg.....tp ia nyer dh xda....
perasaan itu hilang~ .....

Di kesempatan ini aku semut Mengucapkan "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"
Untuk semua mber bloger,kaknita,nuwa,abg eddie,def,zan,bertmbr dll
maaf kalu ada kata3 semut selama ni mykitkan hati.......selamat hari raya ya! 0pen h0use ajk akuh tau ~

Nukilan-semutfad


3 comments:

berteromber said...

happy eid mubarak untuk cik semut sekeluarga...

maaf zahir dan batin

deaf_angel said...

fren selamat hari raya...smalam aku separuh jalan masuk blog ko , orang lain pun berebut nak pakai internet
tu ler nari baru masuk lagik

kalo semalam aku dah tertekan enter ucap selamat raya kat ko, ko ignore yang ni je la

haha..

kisah Semut said...

berteromber: tq beb smlt ari ry juga!



deaf_angel:hehehh ada3 jer ko ni hehehheheh thks beb